Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Dimecres d’excursions

abril 24 @ 08:00 - 16:00

Excursionisme sèniors.

La secció de sèniors, tal com els seu nom indica, esta pensada per a les persones veteranes, jubilades o prejubilades.

Te com a principal objectiu promocionar i difondre els beneficis per a la salut, tan mental com física, duent a terme activitats en el medi natural de manera regular, en forma de caminades. Així mateix, te la finalitat d’aprofundir en el coneixement del país, mitjançant les diferents disciplines que envolten la pràctica de l’excursionisme actiu, com poden ser: la geografia, la botànica, la fotografia, la història i un llarg, etc.

Les sortides es faran els dimecres (segons la meteorologia es podrà canviar de dia). Poden ser de mig dia o de dia sencer. Normalment, es fan amb cotxes particulars i dins del territori de Catalunya i Aragó. De manera puntual es podrà anar més lluny.

La durada d’aquestes excursions acostuma ser d’unes 4 a 5 hores i amb uns 15 km de recorregut, amb un desnivell positiu de 700 a 800 metres, de dificultat fàcil-mitjana.

La condició que es demana per participar- hi es: ser soci o sòcia del CEA i tenir la llicencia anual per a fer activitat física en el medi natural, que cobreix l’assegurança d’accidents i la pòlissa de responsabilitat civil, per a l’activitat que es porta a terme, segons la normativa vigent en relació amb les activitats físiques i esportives en el medi natural.

Mostra els detalls

Data:
abril 24
Hora:
08:00 - 16:00

Recinte

Parc del Graó
Av. Parc del Graó
Alpicat, Espanya
+ Mapa de Google