Sortida 10 i 11 de Juliol.

El proper cap de setmana del 10 i 11 de juliol canviem destí per moure’ns cap a la Vall d’Aran.

Aprofitarem diumenge per conèixer una mica millor la Vall. Així doncs, la sortida l’hem pensat per a que tinguin cabuda diverses activitats:

  1. Escalada
  2. Trekking
  3. Ferrada

Pel que fa l’escalada, hi ha diversos sectors prop de Les, de caire esportiu, on l’aproximació és molt curta i podem passar un bon dia tibant. Els graus van des del V fins el 7b+ en plaques de granit.

També, us proposem anar a fer la Ferrada del Poi d’Unha. Un recorregut  de gairebé 800 metres. Està dividida en tres trams que, quasi, ens enlairen fins el cim del Poi d’Unha.

https://deandar.com/ferratas/via-ferrata-poi-unha

Els trekkings a la Vall són molts i us proposem alguns:

  1. Pujada al refugi La Restanca per Arties https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/pujada-al-refugi-la-restanca-per-arties-9575755
  2. Pujadda al refugi de Saboredo per la Vall de Ruda https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/aparcament-vall-de-ruda-al-refugi-saboredo-14013974
  3. Lacs de Clor der Ors https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/lacs-de-clot-der-os-baqueira-beret-espagne-catalogne-910085

Totes les activitats les proposem realitzar el diumenge.

Per als quals vulguin arribar el Dissabte i fer nit en la zona, us deixem diverses opcions.

A Salardú hi ha el refugi del CEC http://www.refugisalardu.com/ca/

A Arties hi ha el camping http://www.yerla.net/ca/index.html

La reserva al refugi o el càmping la realitzarà cadascun en funció a les seves necessitats, el club no gestionarà reserves.

Per a acabar d’organitzar la sortida i concretar horaris us emplacem el Dijous dia 8 de Juliol a les 20.30 a una reunió virtual en el següent enllaç.

https://meet.jit.si/Clubexcursionistaalpicat

Us recordem que, per a fer qualsevol de les activitats, cal està en possessió de la tarja federativa corresponent i que, cobreixi l’activitat a realitzar. Si no en disposeu, el club, mitjançant el formulari d’inscripció, us en pot facilitar per el dia de l’activitat.
El preu de la temporal es de 5€ cada dia.