I Trail Nocturna “Lo Tossal”

Benvolguts i benvolgudes!

El Club Excursionista Alpicat i l’Ajuntament d’Alpicat organitzen la 1a edició de la Trail i caminada nocturna “Lo Tossal”.

Després de molts anys disfrutant de la Duatló d’Alpicat, volem ampliar l’oferta esportiva a la localitat i oferir-vos una cursa diferent, una nocturna!

INSCRIPCIONS (INSCRIPCIONS ON-LINE TANCADES, PRESENCIALS DISSABTE DIA 15)
Les inscripcions s’obren el dia 1 d’abril de 2024.

Com a màxim, s’acceptaran 300 participants entre les 2 modalitats.

Les inscripcions al Trail i caminada “Lo Tossal” es faran a través del web iter5.cat. Cal recordar que també és una prova puntuable per a la Lliga de Ponent Trail.

* Si prèviament al dia de l’esdeveniment s’arriba al màxim de participants previstos (300), no hi haurà inscripcions presencials el mateix dia de la cursa. PREU INSCRIPCIÓ DIA DE LA CURSA 10€ CAMINADA i 16€ CURSA.

Tots els menors inscrits a qualsevol de les proves han d’anar acompanyats d’un adult.

TRAIL
·Trail nocturna amb un circuit circular de 13 kms i +250d, amb sortida i arribada al Parc del Graó.
Incripcions: https://iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=2016

CAMINADA
·Caminada nocturna de 7,5 kms i +100d, amb sortida i arribada al Parc del Graó.
Incripcions: https://iter5.cat/inscripcions/formCursa.php?id=2017

ACCEPTACIÓ
La inscripció a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament. Tot lo que pugui no estar contemplat en aquest reglament, s’aplicarà amb caràcter supletori la normativa FEEC.


DADES PERSONALS
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de CLUB EXCURSIONISTA ALPICAT, NIF: G25611435. Aquest fitxer podrà ser trames a tercers patrocinadors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents.

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a clubexcursionistalpicat@gmail.com

RECLAMACIONS
Les reclamacions es podran fer al director de la cursa per un import de 50€ que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa.

DRET D’ADMISSIÓ
Cal ser major d’edat per a la participació en la prova.
Cal estar en plenes condicions de salut, tal i com s’acceptarà en la inscripció. Queda sota la responsabilitat de cada corredor qualsevol problema de salut ocasionat.

IMATGE
El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades, així com en qualsevol publicació o fulletó que l’organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials durant la cursa. També cedeix les seves imatges per que puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

SALUT
El corredor a l’omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva i en concret, per córrer una cursa d’aquestes magnituds. És responsabilitat del propi corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal de que no tingui cap risc i eximeix a la organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació en la cursa.

CANCELACIÓ I TRAIL NOCTURNA “LO TOSSAL”
L’organització si per causes climatològiques molt adverses (com tempesta elèctrica) i que puguin causa un risc al corredor i es tingues que anular la cursa, NO retornarà els diners. Es pot varia el recorregut o neutralització per risc pel corredor

PREUS 

Trail Lo Tossal (13 km)
Inscripcions 11€ amb xip de propietat i 13€ amb xip de lloguer.
Inscripcions el mateix dia (15/06/2024)*: 16 €

Caminada
Inscripcions 7€.
Inscripcions el mateix dia (15/06/2024)*: 10 €

Amb l’inscripció rebreu la samarreta commemorativa de regal, es garantirà la talla de la samarreta a tots els inscrits fins al dia 31/5/2024.

HORARIS

19:30 a 21:30 entrega de dorsals al parc del Graó.

22:00 Començament de la Trail nocturna, seguidament la Caminada.

23:30 Tancament de Cursa i Caminada

23:40 Entrega de Trofeus

00:00 Bany a les piscines i sessió DJ.

CATEGORIES I PODIS

Les categories masculines i femenines es regiran per l’any de naixement. Seguint el reglament de la Lliga de Ponent TRail, queden establertes de la següent manera:

·Als 3 primers nois i les 3 primeres noies de la classificació general.
·Al primer noi i la primera noia local. ( Es considera local el corredor que resideixi a ALPICAT).
·Al primer màster i primera màster. 50 any o més.
·Al primer veterà i primera veterana. Entre 40 i 49 anys.
·Al primer sènior i primera sènior. Entre 21 i 39 anys.
·Al primer Sub. 20 i primera sub. 20. 20 anys o menys.

-Els premis no seran acumulables, és a dir si el tercer de la categoria general és local, aquest no pujarà al podi local.

SERVEIS

– Servei d’ambulàncies.
– Avituallaments sòlids i líquids.
– Entrepà i beure a l’arribada.
– Temps cronometrats, amb classificacions generals i per categories.
– Regal commemoratiu per a tots els participants.
– Assegurança de responsabilitat civil.
– Assegurança d’accident temporal.
– Bossa d’obsequis.
– Tiquet d’entrada a les piscines nocturnes.
– Trofeus per als guanyadors de cada categoria.

La nit s’animarà de la mà del DJ ….. fins les 2:00 AM, hora en la que donarem per concluïda la 1a Trail Nocturna “Lo Tossal”.